Get 5 cartons for FREE SHIPPING

Verzend- en retourbeleid

We verzenden artikelen zo snel mogelijk, maar dit is niet dezelfde dag als je bestelling. Houd in het algemeen rekening met 1-5 werkdagen voor de verwerkingstijd. Als we te maken hebben met een groot aantal bestellingen, kan de verzending enkele dagen vertraging oplopen.  Als we een langere levertijd verwachten, ontvang je hierover een e-mail.

Kort nadat je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je een e-mail ter bevestiging. Als je die e-mail niet ontvangt, controleer dan je spamfolder en kijk of je de e-mail kunt vinden. Dit is vooral belangrijk omdat je, als je de e-mail met de orderbevestiging niet hebt ontvangen, ook de e-mail met de verzendbevestiging en de traceergegevens niet zult ontvangen.

Alle pakketten worden verzonden met een getraceerde postservice. Je trackingnummer wordt naar je gemaild zodra de Post je bestelling verwerkt.

Let op: De verwachte levertijden hieronder zijn aan ons doorgegeven door de verzendbedrijven, soms zijn pakketten vertraagd. Geef je bestelling wat meer tijd en controleer je trackingnummer voordat je contact met ons opneemt.

Verzendtijd

Verzending varieert van 7 tot 30 dagen, afhankelijk van het land van bestemming. De meeste Europese landen zijn bereikbaar tussen 10 en 14 dagen.

International Orders 

Voor alle internationale bestellingen geldt het volgende:

  1. Wij zijn niet aansprakelijk als het pakket door de douane wordt ingenomen, vastgehouden of vernietigd.
  2.  Er wordt GEEN TERUGBETALING gegeven op internationale bestellingen zodra het artikel of de artikelen zijn verzonden, tenzij ze aan ons worden geretourneerd. We vergoeden geen verzendkosten voor internationale bestellingen.
  3. Alle restituties bij internationale bestellingen worden teruggestort naar de klant, minus 30% van de prijs voor verzendkosten.
  4. Als het pakket naar ons wordt teruggestuurd, kunnen we het opnieuw verzenden.

Landen waarnaar we verzenden

We verzenden naar alle landen in de EU en het Verenigd Koninkrijk.